Probleem, specifieke vraag, een snelle inspectie nodig of advies op maat? Wij staan in onze werkplaats voor u klaar.

In de werkplaats van Been Hydrauliek kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en keuringen aan uw opbouw. We hebben een uitgebreide hydrauliek afdeling en zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk.

Inspectie en ongecompliceerd maatwerk

Samen kijken naar uw vraag

Snelheid en een veilige, operationele opbouw staat centraal in onze werkplaats. 

Eén telefoontje is genoeg om uw opbouw binnen een paar werkdagen in de werkplaats te krijgen. Telefonisch kan de chef werkplaats een snelle diagnostische controle uitvoeren en samen met u, indien mogelijk, een noodoplossing bedenken, tijdelijk vervangend materiaal leveren, en uw opbouw inplannen voor reparatie. 

Onderhoud en reparatie

Been Hydrauliek staat voor snelle hulp, veiligheid en betrouwbaarheid. Naast het onderhoud en reparatie van autolaadkranen en containersystemen helpen wij onze klanten met reparaties en modificaties op het gebied van constructiewerk, elektra of pneumatiek.

Samen met onze partners Palfinger en VDL containersystemen worden onze medewerkers jaarlijks geschoold, waardoor wij op een efficiënte wijze onze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Hydrauliek

Been Hydrauliek is specialist op het gebied van ontwikkelen, opbouwen en onderhouden van voertuig hydrauliek. Kan niet bestaat niet en denken graag met u mee. Zo kunnen wij radiobediening opbouwen, extra functies toevoegen of van schets af aan een hydraulischsysteem ontwerpen.

We beschikken over een uitgebreid assortiment, met voorraad, hydraulische koppelingen, slangen, filters en hydrauliek pompen. Onze monteurs persen snel en vakkundig de juiste combinaties van slang en koppelingen.

Periodieke Keuringen

Autolaadkranen en containersystemen zijn arbeidsmiddelen die vallen onder de Machinerichtlijn en Arbowet. Voor deze arbeidsmiddelen geldt zowel een onderhoudsplicht als een jaarlijkse keuringsverplichting. 

Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw autolaadkraan maakt Been Hydrauliek gebruik van het Palkeur keurmerk. Om er zeker van te zijn dat uw opbouw nog voldoet aan de gestelde veiligheidseisen controleren wij op relevante functionele en veiligheidsaspecten. 

Verricht u ook hijswerkzaamheden met uw autolaadkraan? Dan kunnen wij uw autolaadkraan voorzien van een TCVT keuring.

Been Hydrauliek voert deze keuringen uit in eigen werkplaats. Eventuele defecten kunnen ter plekke worden opgelost zodat overbodige stilstand wordt voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de opbouw weer voldoet aan de gestelde veiligheidseisen.

Wij denken graag met u mee!

Ma t/m vr van 7:30 uur tot 16:30 uur

Binnen 24 uur reactie

Neem contact met ons op