Over ons? Wij zijn Dé voertuigopbouw- en inregelspecialist van autolaadkranen en containersystemen in Noord-Nederland.

Been Hydrauliek verzorgt service en onderhoud aan hydraulisch aangedreven voertuig laad- en lossystemen in Noord-Nederland. We zijn officieel dealer van Palfinger autolaadkranen en haakarmen, Palfinger Epsilon autolaadkranen en VDL containersystemen: haakarmen en portaalarmen.

Inspectie en ongecompliceerd maatwerk

Samen de juiste opbouw configuratie kiezen

ons verhaal

In de afgelopen 20 jaar is Been Hydrauliek uitgegroeid tot een technisch carrosseriebedrijf gespecialiseerd in opbouw, reparatie, onderhoud en keuring van autolaadkranen, haakarmen en portaalarmen.

Gedreven door een passie voor autolaadkranen heeft dhr. H.P. Been bijna 20 jaar geleden H.P. Been Hydrauliek opgericht. Vanaf de eerste dag is Been Hydrauliek dé dealer van Palfinger autolaadkranen en VDL Containersystemen voor de provincie Groningen. Inmiddels rijkt de naam Been Hydrauliek verder dan Groningen en bedienen wij klanten door heel Noord-Nederland en daarbuiten. In 2021 heeft dhr. Been zijn bedrijf overgedragen aan Jan-Johan Kamstra, die met gelijke passie het bedrijf moderniseert en toekomstbestendig wil maken, zonder daarbij de reeds gelegde basis uit het oog te verliezen.

Been Hydrauliek wil een toekomstgericht bedrijf zijn door technologische ontwikkelingen te volgen en klanten te betrekken. Wij blijven ons onderscheiden door onze nieuwsgierigheid, betrokkenheid en technische blik op hydraulische laad- en lossystemen. Wij hebben passie voor wat wij doen.

Team Been Hydrauliek – 2022

Hoe we voor u klaar staan

Wij staan klaar voor onze klanten, voor de chauffeurs die dagelijks onderweg zijn met hun autolaadkraan, haakarm of portaalarm. Wij hebben een passende voorraad van onderdelen en maken tijd om 80% van de acute storingen en strandingen direct te kunnen verhelpen. Wij doen er alles aan om stilstand tot het minimum te beperken en zorgen ervoor dat uw opbouw zo snel mogelijk weer gereed is voor inzet. Dit is een van de pijlers van ons bedrijf.

Op technisch vlak doen wij geen concessies. Deze technische invalshoek loopt als een rode draad door ons bedrijf. Van offerteaanvraag voor een nieuwe autolaadkraan tot het modificeren van een dieplader: een technisch juiste oplossing weegt altijd zwaarder dan al het andere.

Wij kiezen er bewust voor om enkel met A-merken te werken welke dezelfde visie op duurzaamheid en kwaliteit hebben als wijzelf. Dat dit betekent dat we soms ‘nee’ moeten verkopen of een opdracht mislopen, accepteren we. Wij staan ergens voor.

Dit is wat u van ons mag verwachten en hoe wij voor u klaar willen staan.

Haal het maximale uit uw kraan

Telefonisch advies bij kleine storingen en snel hulp bij echte problemen.

Wij denken graag met u mee!

Inspectie en ongecompliceerd maatwerk

Samen de juiste opbouw configuratie kiezen

Bel ons gerust