Haal het maximale uit uw opbouw dankzij onze expertise en adviezen op het gebied van opbouw configuraties.

Onze expertise gebruiken?

Samen de juiste configuratie kiezen

Aankoopadvies voor uw opbouw

Wij doen het graag anders. Al in het offerte traject betrekken wij de werkplaats om te kijken wat technisch wel en niet mogelijk is. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden. Zo bepalen we gezamenlijk wat voor u het beste voertuig concept is. Dit allemaal nog voor u de offerte heeft ontvangen. Door de korte lijn tussen verkoop en werkplaats kennen wij geen heilige huisjes en weet u wat u kan verwachten, wel zo fijn.

Inregelen van bestaande en nieuwe autolaadkranen

Het maximale uit uw autolaadkraan halen, dat doen we bij Been Hydrauliek. Één van onze specialismen en de kern van ons werk als autolaadkranenspecialist is het inregelen van de autolaadkraan. 

Bij nieuwe aankopen kijken we specifiek naar uw opbouw in combinatie met het type voertuig dat wordt gekozen. Een hoge mate van mobiliteit, compacte maatvoering en natuurlijk de perfecte balans tussen eigen gewicht en stabiliteit zijn de belangrijkste factoren die leiden tot succes.

De opbouw wordt door Been Hydrauliek zo op het voertuig geplaatst dat deze optimaal kan gaan functioneren. Dankzij ervaring en lef weten wij veilig het maximale uit de kraan te halen.

Ook uw bestaande voertuig kunnen we opnieuw inregelen. We kunnen op basis van de bestaande variabelen het programma gedetailleerd doorlopen. Elke millimeter die door ons veranderd wordt zal een nieuwe formule geven om op deze manier uw bestaande opbouw te optimaliseren

Modificaties van bestaande voertuigopbouwen

Naast advies, verkoop en onderhoud van opbouwsystemen verzorgen we ook uitgebreide en snel gerealiseerde modificaties en vernieuwingen van opbouwen aan uw bestaande voertuig. Bijvoorbeeld voor hydraulische modificaties als het uitbouwen- of radio bedienbaar maken van het ventielenblok. Daarnaast plaatsen van dubbele bediening op de hoogsta.

Ongecompliceerd maatwerk

Complexe vragen behoeven niet altijd complexe oplossingen. Been Hydrauliek denkt graag mee hoe we u zo effectief en snel mogelijk kunnen helpen. Ons personeel is multidisciplinair, ervaren en geschoold in alle relevante disciplines.

Opbouw en veiligheid

De producten van Been Hydrauliek worden volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen opgebouwd. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen worden er ingebruikname en periodieke inspecties uitgevoerd. 

Voor alle Palfinger producten maken we hiervoor gebruik van het keurmerk “Palkeur”. Alle voertuigopbouwen worden aan de hand van deze richtlijnen gebouwd en geïnspecteerd. 

Voor alle Palfinger producten zijn productspecifieke rapporten beschikbaar op het gebied van regelgeving en bijbehorende updates. U krijgt tot wel drie jaar garantie op uw product, wat eens te meer aangeeft dat uw vertrouwen in ons product niet misplaatst zal zijn.

Wij denken graag met u mee!

Ma t/m vr van 7:30 uur tot 16:30 uur

Binnen 24 uur reactie

Neem contact met ons op