Voor Elke sector de juiste oplossing

Zelf weet u als geen ander hoe uw sector eruit ziet en hoe deze zich beweegt. Graag kijken wij samen met u op welke manier onze producten bij uw bedrijf passen, waar onze standaard toepassingen een mogelijkheid zijn en waar nodig we onze eigen kennis en creativiteit kunnen toepassen.


Bij Been Hydrauliek zijn wij leverancier van Palfinger autolaadkranen en VDL Containersystemen.

Onze expertise gebruiken?

Samen kijken naar uw sector

Staat uw sector er niet tussen?

In de afgelopen jaren hebben we bij Been Hydrauliek een grote diversiteit aan klanten kunnen helpen: klanten die zich bezighouden met transport van bouwmaterialen, ISO-containers en units voor de woningbouw tot aan klanten in de rijplaten industrie en recycling van ijzer en papier. We dienen en leveren aan verschillende gemeentes, bergingskranen voor de brandweer, kranen in windmolens en op schepen.

Been Hydrauliek richt zich hoofdzakelijk op de programma’s van autolaad- en loskranen van Palfinger en Epsilon en de afzetsystemen van VDL Containersystemen.

Transport & Logistiek

Jaarlijks wordt er bijna 700 miljoen ton aan goederen getransporteerd in Nederland. Efficiënt en multifunctioneel werken is van groot belang.

Actief in de transport en logistiek?

Woning- en Utiliteitsbouw

Met het te kort aan woningen en de actuele problematiek staat de bouw behoorlijk onder druk. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit.

Actief in de woning- en utiliteitsbouw?

Water- en wegenbouw

In de water- en wegenbouw wordt gewerkt in meest extreme omstandigheden. Een robuuste en flexibele opbouw is nodig.

Actief in de water- en wegenbouw?

Rijplatenverhuur

In de rijplatenverhuur wordt snel gewerkt. Het leggen van rijplaten is een vak apart, de type B4 kranen van EPSILON zijn uitermate geschikt.

Actief in de rijplatenverhuur?

waste & Recycling

Het belang van het juist scheiden, collecteren en verwerken van afval wordt met de dag groter. Een doordacht voertuig concept hoort daar bij.

Actief in de waste en recycling?

OVerheid

Als (lokale)overheid wordt het doen van de juiste investering steeds lastiger. De voertuigopbouw moet blijvend aansluiten op het uitgezette beleid.

Actief in de overheidssector?

Wij denken graag met u mee!

Ma t/m vr van 7:30 uur tot 16:30 uur

Binnen 24 uur reactie

Neem contact met ons op