PALFINGER epsilon autolaadkranen

VAN START-UP TOT WERELDMARKTLEIDER. EPSILON IS sinds 1988 onderdeel van de PAlfinger-groep en ’s werelds toonaangevende fabrikant van type b4 kranen.

De Palfinger Epsilon kranen kennen hun oorsprong in de Duitse bosbouw industrie. Al snel wordt de filosofie van het bedrijf en de onderscheidende Epsilon producten door PALFINGER opgepikt. Midden jaren 2000 werd basis gelegd van de Epsilon kraan zoals wij die nu kennen. Een slijtvaste type 4 autolaadkraan met dubbel zwenkwerk, een enkele uitschuifcilinder en het in de uitschuifmast weg gewerkte leidingwerk van de 5e en 6e functie.

Een kraan geschikt voor de zwaarste werkomstandigheden.

Populaire EPSILON opties

EPSCOPE 2.0

Het gepatenteerde EPSCOPE uitschuifsysteem van EPSILON biedt een beschermde, interne slanggeleiding van de 5e en 6e functie.

Daarnaast is de enkele uitschuifcilinder intern verwerkt en middels een kettingsysteem gekoppeld aan de twee uitschuifdelen

EASYFOLD

Dit gepatenteerde EASYFOLD opvouwsysteem zorgt ervoor dat de kraan in iedere positie kan worden in- en uitgevouwen met gemonteerde grijper, zonder dat de knikgiek ondersteunt hoeft te worden.

Het in- en uitvouwen middels het Easy Fold opvouwsysteem is niet alleen bijzonder simpel maar bovenal veilig.

EPSLINK

Het unieke gepatenteerde EPSLINK ophangsysteem voor rotator en grijper is zeer robuust.

De ophanging is zwaar gelagerd en geeft door het uitgedachte ontwerp de grijper en rotator de mogelijkheid om geheel haaks om de knikgiek te kunnen roteren

STANDAARD EEN COMPLETE autolaadKRAAN

Samen met u brengen we in kaart welke specifieke laad-, los- en hijsactiviteiten u gaat uitvoeren met uw autolaadkraan. We bepalen welke kraan en welke opties het beste bij u en uw organisatie passen en bijdragen aan een veilige, efficiƫnte en plezierige werkomgeving.

De juiste kraanconfiguratie kan heel eenvoudig en basaal zijn, zeer geavanceerd en alles daartussenin. 

Been Hydrauliek denkt graag met u mee.

Wij denken graag met u mee!

Ma t/m vr van 7:30 uur tot 16:30 uur

Binnen 24 uur reactie

Neem contact met ons op