PALFINGER AUTOLAADKRANEN En containersytemen

wereldwijd is PAlfinger marktleider op het gebied van hydraulische laad- en lossystemen. De autolaadkranen en containersystemen zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. 

Al meer dan 90 jaar staat Palfinger bekend als producent van de meest innovatieve, betrouwbare en kostenefficiënte hydraulische laad- en los oplossingen. Been Hydrauliek is al 20 jaar partner van Palfinger en verzorgt zo de verkoop en service van deze toonaangevende autolaadkranen en haakarmen. Been Hydrauliek biedt een uitstekende range en ver uiteenlopende opties voor elke laad- en los vraag.

Populaire palfinger opties

p-fold

Met P-Fold wordt het in -en uitvouwen van een Palfinger autolaadkraan volledig geautomatiseerd. Wel zo veilig en efficiënt.

Nadat P-Fold is geactiveerd, kan de kraan worden uit- en ingevouwen met slechts één beweging van de bedieningshendel. Het intelligente besturingssysteem coördineert alle bewegingen van de autolaadkraan en fly-jib.

HPSC-Plus LOAD

High Performance Stability Control is een volledig proportioneel systeem voor de bewaking van de stabiliteit van het kraanvoertuig. HPSC zorgt voor een optimalisering van de werkprestaties.

De nieuwe HPSC-Plus LOAD module gebruikt de helling van de truck als hulpvariabele in het HPSC programma, waardoor de prestaties van de kraan continu worden geoptimaliseerd.

SMART CONTROL

Smart Control maakt het werken met de kraan efficiënter en intuïtiever.

De lasthaak kan verticaal of horizontaal in de gewenste richting bewogen worden met een enkele hendelbeweging op de radiografische afstandsbediening. Met conventionele bediening vereist dit meerdere gelijktijdige hendelbewegingen.

Compleet assortiment aan specifieke opties

We analyseren uw situatie, uw behoeften en wensen en geven u op basis daarvan aanbevelingen over welke kraan het meest geschikt is voor uw organisatie.

Daarnaast brengen we in kaart welke specifieke laad-, los- en hijsactiviteiten u gaat uitvoeren met uw Palfinger kraan. Samen met u bepalen we welke specifieke opties het beste bij u en uw organisatie passen en bijdragen aan een veilige, efficiënte en plezierige werkomgeving.

De juiste kraanconfiguratie kan heel eenvoudig en basaal zijn, zeer geavanceerd en alles daartussenin. 

Bij Been Hydrauliek denken we graag met u mee.

Wij denken graag met u mee!

Ma t/m vr van 7:30 uur tot 16:30 uur

Binnen 24 uur reactie

Neem contact met ons op